Seine Symphony

Boek nu

 • Beleef de Seine in 5-sterren luxe

  Een cruise over de Seine aan boord van 5-sterren luxe hotelschip Amadeus Diamond is een cruise vol hoogtepunten! U geniet iedere morgen van de prachtige uitzichten in uw comfortabele kamer aan boord van uw varende hotel, geniet van tongstrelende menu’s van de chefkok en beleeft de meest bijzondere excursies.  De Seine is een van de mooiste en beroemdste rivieren van Europa. De populairste bestemming is natuurlijk de hoofdstad van Frankrijk; Parijs. Hier geniet u van prachtige bezienswaardigheden, waarmee een blik op de Eiffeltoren natuurlijk niet zal ontbreken. Het wereldberoemde paleis van Versailles, de ‘museumstad’ Rouen en de pittoreske havenstad Honfleur zijn slechts enkele van de bezienswaardigheden die tijdens deze reis zullen worden bezocht. In de prachtige regio Normandië passeert u tijdens uw riviercruise indrukwekkende Château’s. Normandië is een belangrijk onderdeel van de Europese geschiedenis, mede door de gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een dagexcursie naar de invasiestranden mag dan ook zeker niet ontbreken!

  Seine Rivier 02

  Parijs

  Parijs Arc de Triomphe 02

  Arc de Triomphe in Parijs

  Parijs Sacre Coeur 01

  Sacre Coeur in Parijs

  Parijs Eiffeltoren 05

  Eiffeltoren in Parijs

  Versailles 03

  Versailles

  Versailles 05

  Tuinen van Versailles

  Maison Claude Monet 03

  Maison de Claude Monet

  Maison Claude Monet 02

  Tuinen van Monet

  Etretat 02

  Krijtrotskusten van Étretat

  Etretat 07

  Krijtrotskusten van Étretat

  Etretat 03

  Étretat

  Honfleur 05

  Honfleur

  Honfleur 01

  Honfleur

  Arromanches 02

  Invasiestranden van Normandië

  Arromanches-verkleind

  Arromanches

  Port-en-Bessin - al verkleind

  Port en Bessin

  Rouen 04

  Rouen

  Rouen 05

  Rouen

  auvers sur oise 2020

  Auvers sur Oise
  Groepsreis o.l.v. uw Friendship Cruises cruiseleader

  • Internationaal gezelschap aan boord
  • Quiet Vox systemen tijdens uw excursies
  • Eigen Friendship Cruises Comfort Class touringcar
  • Nederlandssprekende Friendship Cruises cruiseleader
  • Deskundige lokale gidsen tijdens uw excursies

  Meer bedenktijd nodig? Neem een vrijblijvende optie! Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. 

  Bij annulering door Friendship Cruises van uw Seine cruise vanwege corona geen voucher, maar geld terug!
  Als uw reis vanwege coronamaatregelen geen doorgang vindt, krijgt u de door u betaalde reissom teruggestort op uw bankrekening.

 • Vaarschema

  Uw route in beeld

  Routekaartje cruise Seine Symphony

  Dag 1 – Nederland – Parijs

  Per taxiservice of met eigen vervoer reist u naar Rotterdam Capelsebrug of hotel Van der Valk-Gilze Tilburg. U ontmoet uw medepassagiers en uw cruiseleaders, waarna u per Comfort Class touringcar naar Parijs vertrekt. Onderweg wordt er regelmatig gestopt voor een koffiepauze. De inscheping aan boord van de Amadeus Diamond vindt plaats om ca. 16.00 uur in Parijs. ’s Avonds geniet u van een heerlijk welkomstdiner en vaart u vanuit Parijs richting Conflans.

  *Indien gewenst kunt u van dinsdag op woensdagnacht al bij Van der Valk Gilze-Tilburg overnachten. U boekt deze overnachting tegen een gereduceerd tarief bij Friendship Cruises. U vindt meer informatie onderaan de pagina. 

  Dag 2 – Conflans

  Vanmorgen arriveert u in Conflans. Deze ochtend kunt u mee op excursie naar het wereldberoemde Paleis van Versailles. Na een uitstekend verzorgde lunch aan boord kunt u deelnemen aan een Van Gogh wandeling door Auvers-sur-Oise, onder begeleiding van uw deskundige cruiseleader. Bij terugkomst aan boord geniet u van het diner terwijl uw hotelschip koers zet naar Rouen.
  Morgenexcursies: Paleis van Versailles € 75,- p.p. 
  Middagexcursie: Van Gogh wandeling door Auvers sur Oise € 20,- p.p.

  Seine Symphony

  Dag 3 – Rouen

  Terwijl u geniet van een heerlijk ontbijtbuffet komt de Amadeus Diamond aan in Rouen, waar we vanmorgen van boord gaan voor een kennismaking met dit schitterende stadje. In de middag krijgt u de tijd om Rouen nog op eigen gelegenheid verder te ontdekken. Vanavond geniet u wederom van een uitstekend diner aan boord  en vaart uw hotelschip richting Le Havre.
  Morgenexcursie: Stadswandeling Rouen € 30,- p.p.

  Seine Symphony

  Dag 4 – Le Havre

  Vanmorgen kunt u per comfortabele touringcar op excursie naar de schitterende krijtrotskusten. De Côte d’ Albâtre (de ‘Albasten Kust’) is een lange slinger van indrukwekkende krijtrotsen en vissershaventjes. Deze excursie is zeker een aanrader! Na de lunch aan boord, kunt u ‘s middags op excursie naar Honfleur. Onder begeleiding van uw cruiseleader ontdekt u dit pittoreske havenstadje te voet.
  Morgenexcursie: Krijtrotskusten van Étretat: € 60,- p.p.
  Middagexcursie: Stadswandeling Honfleur: € 20,- p.p.

   

  Seine Symphony

  Dag 5 – Le Havre – Caudebec-en-Caux – Les Andelys

  Le Havre is een prima uitvalsbasis voor een prachtige dagexcursie naar de invasiestranden van Normandië. Er staat u een zeer indrukwekkende dag met veel geschiedenis te wachten! U bezoekt o.a. het Musée Debarquement in Arromanches en Omaha Beach. Hierna geniet u van wat vrije tijd en kunt u op eigen gelegenheid lunchen. De excursiepassagiers komen weer terug aan boord in Caudebec-en-Caux. Na zo’n ‘bewogen’ excursiedag geniet u van een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant aan boord. De Amadeus Diamond zet vervolgens koers naar Les Andelys, waar de volgende ochtend zal worden afgemeerd.
  Dagexcursie: D-Day invasiestranden van Normandië € 110,- p.p. incl. bezoek aan het Musée Debarquement

  Seine Symphony

  Dag 6 – Les Andelys – Vernon – Mantes la Jolie – Parijs

  Terwijl u geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet komt de Amadeus Diamond aan in Les Andelys, gelegen in een scherpe bocht aan de Seine. Hier ontschepen de excursiepassagiers voor een bezoek aan het Maison de Claude Monet. Intussen zet de Amadeus Diamond koers naar Vernon, waar de excursiepassagiers vlak na het middaguur weer inschepen. Tijdens de lunch aan boord varen we verder richting La Mantes Jolie en Parijs. Een heerlijke middag varen aan boord van uw luxe hotelschip, terwijl het prachtige panoramalandschap aan u voorbij trekt.
  Morgenexcursie: Maison de Claude Monet € 65,- p.p.

  Maison Claude Monet 04

  Dag 7 – Parijs

  Vandaag ligt uw hotelschip afgemeerd in Parijs. De excursiepassagiers gaan van boord voor de morgenexcursie stadstour Parijs. U ontdekt de mooiste plekjes van Parijs in uw comfortable touringcar. Een ontspannen excursie! Ook heeft u de mogelijkheid om individueel een bezoek te brengen aan een museum. Uw cruiseleader helpt u hierbij graag een geschikt museum te vinden.
  Morgenexcursie: Stadstour Parijs € 50,- p.p.

   

  Seine Symphony

  Dag 8 – Parijs – Nederland

  Na het heerlijke ontbijtbuffet neemt u afscheid van de Amadeus Diamond en haar bemanning. U reist per Comfort Class touringcar naar Nederland. Een prachtige Seinecruise is voorbij, de indrukken zult u zeker niet snel vergeten!

  *De in bovenstaand programma genoemde excursies zijn niet inbegrepen in de reissom.

  Overnachting voorafgaand aan de reis bij Van der Valk

  Start uw reis comfortabel en boek een hotelovernachting van dinsdag op woensdagnacht bij hotel Van der Valk Gilze-Tilburg. Op de vertrekdag van de reis geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet waarna u de Comfort Class touringcar in stapt voor de reis naar Parijs. Uitsluitend wanneer u overnacht bij Van der Valk mag u er ook uw auto parkeren, aan de zijkant van het hotel. U boekt uw hotelovernachting bij Van der Valk direct bij Friendship Cruises.
  – 2-persoonskamer standaard: € 85,- p.p.p.n.
  – Toeslag alleengebruik: € 60,- p.n.
  Bovenstaand tarief is inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet, toeristenbelasting, parkeerplaats voor uw auto, entree tot de wellness en het fitnesscentrum.

  Hotel Van der Valk Gilze-Tilburg
  Klein Zwitserland 8
  5126 TA Gilze
  www.hotelgilzetilburg.nl  

  Optioneel treinarrangement

  Indien u de voorkeur geeft aan een heen- en/of terugreis per trein, dan boekt u optioneel het treinarrangement. U reist rechtstreeks naar Parijs voor de inscheping.
  U boekt het treinarrangement op aanvraag bij een van onze cruisespecialisten.

  Seine Symphony

  Pre- of postcruise arrangement in Parijs

  Verwen uzelf met een pre- of postcruise arrangement in de stad van de liefde, Parijs. Verblijf 3 dagen voor uw cruise of 3 dagen na uw cruise in het romantische Parijs.
  Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en wordt gezien als één van de wereldsteden. In de metropool wonen en werken maar liefst ruim 11 miljoen mensen, waarmee de stad veruit de grootste van het land is. De vele bezienswaardigheden, musea, sfeervolle straatjes en prachtige pleinen zorgen ervoor dat Parijs al decennia lang een topbestemming is. Bezienswaardigheden zoals de Arc de Triomphe, het Quartier Latin, Boulevard Haussmann, de Place de la Bastille en de Galleries Lafayette is meer dan de moeite waard!

  Inbegrepen:
  – Retour treinreis Nederland – Parijs en v.v.
  – Transfer treinstation – hotel in Parijs – schip of v.v.
  – Twee overnachtingen in een centraal gelegen 4- of 5-sterrenhotel op basis van logies en ontbijt.

  Prijs: op aanvraag
  Prijzen p.p. en op basis van een 2e klas retour treinticket en bij verblijf in een 2-persoonskamer in een 4- of 5-sterrenhotel.
  Toeslag voor alleengebruik op aanvraag. Prijzen en beschikbaarheid onder voorbehoud en op aanvraag.

  Seine Symphony

 • Excursies

  Een riviercruise is de meest comfortabele manier om nieuwe landen, culturen en mensen te leren kennen. Friendship Cruises biedt u dan ook de mogelijkheid om deel te nemen aan interessante excursies. Van stadswandelingen door indrukwekkende hoofdsteden tot bezoeken aan pittoreske historische dorpjes of boeiende musea, ontdekkingstochten in de natuur en culinaire verrassingen uit de regio, elk uitstapje is uniek en onvergetelijk! De belevenis is elke dag weer anders. Ervaren lokale gidsen nemen u maar al te graag mee en delen vol oprecht enthousiasme hun grenzeloze kennis van de streek. Zo proeft u de sfeer en cultuur in optima forma. Hieronder vindt u een overzicht van de excursies die u kunt maken tijdens deze cruise, en hoe u deze kunt boeken.

  Arromanches 01
  Parijs Pont Alexandre 01

  Bij reservering kunt u een keuze maken uit maar liefst 8 interessante excursies. Deze excursies boekt u los en betaalt u direct bij reservering van uw cruise. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Wanneer u vooraf geen gebruik maakt van de excursies, kunt u de excursies ook los aan boord boeken. U betaalt de prijzen zoals onderstaand per excursie vermeld. Wij kunnen u in dat geval niet garanderen dat er nog plaats is op alle excursies.

  * Inhoud excursies onder voorbehoud.

  Morgenexcursie Paleis van Versailles
  Per touringcar reist u naar Versailles, net buiten Parijs. Château Versailles werd in de 17e eeuw als residentie voor de Franse koningen gebouwd en diende als voorbeeld voor talrijke navolgende gebouwen in Europa. Het paleis is een uiting van het absolutisme van de Franse koningen en drukt de macht van de monarchen, de wereld van pracht, praal en kunst uit.  Het bezoek aan het Château zelf is een rondgang door les Grands Appartements du Roi et de la Reine (grote kamers van de koning en koningin) en la galerie des Glaces (spiegelzaal). De weg vanaf de parkeerplaats tot aan de ingang van het slot is niet vlak, maar heeft kleine keitjes (ca. 300 meter). Bij de ingang van Versailles kunnen wachttijden gelden, ook al is er gereserveerd voor de groep. Bij de rondgang door de kamers is er geen mogelijkheid halverwege bijv. terug te keren naar de ingang.
  Excursieprijs: € 75,- p.p.
  Inclusief: Friendship Cruises Comfort Class touringcar en entree voor het kasteel o.l.v. een deskundige gids.
  Zwaarte excursie: 5

  Middagexcursie van Gogh wandeling door Auvers sur Oise
  Auvers sur Oise, een schitterend stadje gelegen aan de rivier de l’Oise, kunt u prima te voet ontdekken. Vanaf de centraal gelegen herberg van Ravoux, ook bekend als het huis van Vincent van Gogh, wandelt u via de romaans-gotische kerk van Auvers, naar de verderop gelegen begraafplaats. Hier liggen de beide broers Van Gogh naast elkaar begraven. Ook de herberg zelf, waar Vincent van Gogh de zolderkamer huurde, is een bezoek meer dan waard. Ondanks dat hij slechts zeventig dagen in Auvers-sur-Oise heeft doorgebracht, was hij verbazingwekkend productief in deze korte tijd: de pittoreske locatie, haar inwoners en het omliggende platteland inspireerden hem om meer dan zeventig schilderijen te schilderen. Al wandelend door de straten en steegjes van Auvers, wordt u hier op elke hoek van de straat aan herinnerd. Een schitterend stadje!
  Excursieprijs: € 20,- p.p.
  Inclusief: Friendship Cruises Comfort Class touringcar en stadswandeling o.l.v. uw deskundige cruiseleader.
  Zwaarte excursie: 4

  Morgenexcursie stadswandeling Rouen
  Tijdens een stadswandeling maakt u kennis met de hoogtepunten van deze oude, historische stad. Natuurlijk ziet u de beroemde kathedraal Notre-Dame. De verschillende fasen van de gotische bouwstijl zijn allen vertegenwoordigd in dit gebouw. De kenners betitelen de kathedraal als één van de mooiste in Frankrijk. Ook veel kunstenaars hebben de schoonheid trachten vast te leggen op het doek. U wandelt door de Rue St. Romain: als er één straat is die het historische stadsbeeld nagenoeg onveranderd weergeeft, dan is het wel deze straat. De 15e tot 18e eeuwse vakwerkhuizen vormen met de muren van de kathedraal en het bisschoppelijk paleis een magnifiek gezicht.
  De tocht gaat ook langs Place du Vieux Marché, dat eeuwenlang het decor vormde van belangrijke executies. Een groot kruis markeert de plaats waar het doodvonnis werd voltrokken. Hier flakkerde ooit het vuur van de brandstapel waarop Jeanne d’Arc op 30 mei 1431 omkwam.
  Excursieprijs: € 30,- p.p.
  Inclusief: stadswandeling Rouen o.l.v. een deskundige gids
  Zwaarte excursie: 4

  Morgenexcursie Krijtrotskusten van Étretat
  De Albasten Kust strekt zich uit over meer dan 130 kilometer. De stranden worden omzoomd door hoge kliffen die wisselende lichtinvallen teweegbrengen. In het verleden waren de kustkliffen het terrein van vele smokkelaars en het strijdtoneel van talrijke veldslagen. Het dorpje Étretat ligt in deze bijzondere kuststreek. ‘Mijn poorten staan altijd open’ staat te lezen op het stadswapen van Étretat. Met die poorten bedoelt men de rotspoorten langs de wondermooie Falaisekust van deze stad. De krijtrotsen werden hier in de loop der eeuwen door de zee zeer mooi gebeeldhouwd. Op sommige plaatsen heeft de zee de zwakke plaatsen aan de zijkant aangevallen, waardoor de natuur ‘poorten’ heeft geconstrueerd. Vanaf verschillende punten heeft u een prachtig uitzicht op deze wonderen van de natuur. De Falaisekust en de mooie kiezelstranden zijn uniek voor de rotsachtige kust van Normandië. Deze excursie mag u niet missen! U zult zich verbazen over de prachtige natuur en vergezichten. U zult hier de mooiste foto’s kunnen nemen! 
  Excursieprijs: € 60,- p.p.
  Inclusief: Friendship Cruises Comfort Class touringcar en wandeling o.l.v. een deskundige gids.
  Zwaarte excursie: 3

  Middagexcursie stadswandeling Honfleur
  Honfleur is een havenstadje met een lange geschiedenis. De antieke vissersstad ontwikkelde zich later tot een belangrijke zeestad. In de 16e en 17e eeuw deed de bevolking mee aan de ontdekkingsreizen. Door verzanding van de haven stagneerde de groei en nam Le Havre de rol over. De pittoreske pracht van Honfleur en de directe omgeving is behouden en dat trok veel kunstenaars aan. Honfleur kreeg naam als ontmoetingsplaats van kunstenaars, de impressionisten. Ze verrukten zich, in het voetspoor van Monet, over de lichtval die havens en heuvels beroerde. Tal van schitterende doeken zijn hier gemaakt. Aantrekkelijk is het Vieux Bassin, een oud smaakvol haventje waar statige panden weerspiegelen in het water. De boeiende historie maakt Honfleur tot één van de meest unieke havenplaatsen van de Côte Fleurie. De liefhebbers maken een wandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden: Vieux Bassin, de schitterende havenkom met de statige pandjes, Place Eugène Boudin, een karakteristiek pleintje omgeven met een mooie verzameling oude panden. De voormalige vestingwerken van Honfleur verwijzen naar de vroegere bewaking van de stad en de haven. De Eglise Ste. Cathérine is een bijzondere kerk met de kenmerkende bouwtraditie die Normandië ooit kenmerkte. 

  Excursieprijs: € 20,- p.p.
  Inclusief: Friendship Cruises Comfort Class touringcar en stadswandeling o.l.v. uw deskundige cruiseleader.
  Zwaarte excursie: 4

  Dagexcursie Museum Normandië en D-day invasiestranden
  Hét hoogtepunt tijdens uw Seinereis: een bezoek aan de D-Day Invasiestranden van Normandië. De geschiedenis herleeft. Door de invasie van de geallieerden kon Europa worden bevrijd. We vertrekken per Comfort Class touringcar naar Arromanches, een rit van ca. 130 kilometer. In Arromanches brengen we een bezoek aan Le Musée de Débarquement. Hier ziet u een interessante film over de landing in Normandië, deze film wordt in het Nederlands getoond.
  Vervolgens brengen we een bezoek aan Omaha Beach en Gold Beach waar Amerikaanse en Britse geallieerden aan land kwamen. De bunkers, de enorme oorlogskerkhoven en musea zorgen ervoor dat niemand D-Day vergeet! De afstand naar de invasiestranden is ca. 160 km. Hierna geniet u van vrije tijd en kunt u op eigen gelegenheid lunchen. Uw deskundige gids vertelt u onderweg graag meer over de geschiedenis van de invasie. Bij het zien van het indrukwekkende cordon van gedenktekens, musea, militaire begraafplaatsen en de betonnen caissons in zee en op het strand gaat de invasie voor u leven en beseft u wat deze bevrijdingsoperatie ingehouden heeft. 
  Excursieprijs: € 110,- p.p.
  Inclusief: Friendship Cruises Comfort Class touringcar, entree museum, tour o.l.v.  een deskundige gids.
  Zwaarte excursie: 5

  Morgenexcursie Maison de Claude Monet
  De beroemde impressionistische schilder Claude Monet woonde bijna drieënveertig jaar, van 1883 tot 1926, in zijn huis in Giverny. Monet schilderde o.a. de waterlelies, de kathedraal van Rouen, de zonsondergang in Le Havre en de tuinen in Giverny. Hij heeft niet alleen een passie voor kleuren: ook zijn liefde voor tuinieren is groot. De bloementuin en de watertuin in Giverny zijn ware kunstwerken. Al wandelend door zijn huis en de schitterende tuinen, proeft u de sfeer die er heerst in het huis van de Meester van de Impressionisten.

  Excursieprijs: € 65,- p.p.
  Inclusief: Friendship Cruises Comfort Class touringcar, entree en rondleiding Maison de Claude Monet o.l.v. een deskundige gids.
  Zwaarte excursie: 3

  Morgenexcursie stadstour Parijs
  Tijdens een stadstour ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden zoals Place Etoile met de Arc de Triomphe, de beroemde Champs Elysées, de Dôme des Invalides met het graf van Napoleon, Place de la Concorde met de obelisk uit Luxor, het Louvre en de Tuilerieën, de bekende gotische kathedraal: de Notre-Dame en natuurlijk de Eiffeltoren, die met zijn hoogte van 325 meter overal bovenuit steekt. De moderne kantorenwijk, La Défense met de Grande Arche, de moderne uitvoering van de Arc de Triomphe, mogen we ook niet vergeten. Deze kantoorwijk is het grootste zakencentrum van Europa. Op mooie uitzichtpunten wordt een fotostop gemaakt. Een stadstour en kennismaking met Parijs om nooit te vergeten! 

  Excursieprijs: € 50,- p.p.
  Inclusief: excursietour per Friendship Cruises Comfort Class touringcar o.l.v. een deskundige  gids.
  Zwaarte excursie: 1

  Zwaarte excursies
  Graag informeren wij u zo volledig mogelijk over de excursies tijdens uw reis. Bij sommige excursies maakt u lange wandelingen of bewandelt u oneffen paden. De uitleg hieronder zal u een goede indruk geven over de zwaarte van de excursies. Natuurlijk kunt u altijd even overleggen met Friendship Cruises of een bepaalde excursie ook geschikt is voor u. De zwaarte van de excursies vindt u per dag terug onder de beschrijving van de excursie.

  1) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Er zullen ook enkele stops worden gemaakt. De keuze is aan u of u dan de touringcar verlaat, bijvoorbeeld om foto’s te nemen. U bewandelt alleen korte en effen paden.
  2) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Tevens maakt u een korte wandeling. U dient voor deze excursie soms enkele treden op en af te kunnen lopen.
  3) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Tevens maakt u een lange wandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Enkele trappen lopen is geen probleem voor u.
  4) Deze excursie is een stadswandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Trappen zijn geen probleem voor u.
  5) Deze excursie is een lange stadswandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Oneffen paden en trappen zijn geen probleem voor u.
  De toegekende zwaarte is slechts een indicatie en blijft derhalve persoonsgebonden.

 • Riviercruiseschip Amadeus Diamond

  Hotelschip Amadeus Diamond behoort tot de top van de riviercruiseschepen. Zowel in de royale opzet als ook in het sfeervolle interieur vindt u de luxe en het comfort van een 5-sterren hotelschip. De uitstekende verzorging en faciliteiten aan boord maken uw riviercruise compleet. Gaat u heerlijk ontspannen op het Zonnedek, in de Amadeus Club of de Panoramabar terwijl de panorama’s aan u voorbij trekken? Of laat u zich verwennen in de massagesalon? Aan u de keus! Het professionele team aan boord van riviercruiseschip Amadeus Diamond zorgt er dagelijks voor dat het u aan niets ontbreekt. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

  15_AMADEUS Diamond Entrance

  Welkom aan boord!

 • Prijsinformatie

  8-daagse cruise over de Seine
  Vanaf 1.498,- p.p.

  Voor vragen neemt u gerust even contact met ons op via friendship@destintravel.nl of bel ons tijdens kantooruren op 088-13 07 300.