Muzikale Zomercruise door de Zuidelijke Nederlanden

Muzikale Zomercruise door de Zuidelijke Nederlanden

6-daagse muziekcruise met het vermaarde Busch Trio aan boord en vier concerten aan wal met o.a. Nederlandse violist Liza Ferschtman, bekend om haar gepassioneerd spelen

 • Varend langs muzikale hoogtepunten

  Welkom aan boord het prachtige varende hotel de Amadeus Silver III. Na een aantal zeer succesvolle zomercruises de afgelopen jaren, hebben wij op veler verzoek een nieuwe muziekcruise voor u samengesteld. Alle muziek is tijdens de reis inbegrepen en wordt exclusief voor het gezelschap van Hannick Reizen georganiseerd. Zowel het muzikaal programma aan boord alsmede aan de wal is van hoog niveau. Wij zijn bijzonder trots dat het vermaarde Busch Trio, bestaande uit pianist Omri Epstein, violist Mathieu van Bellen en cellist Ori Epstein, dagelijks optredens verzorgt in de lounge van het schip. Ook geeft het Busch Trio een concert aan de wal in Thorn. Door de toegewijde samenwerking kunt u een concert van hoog niveau verwachten. In Maastricht kunt u van de Nederlandse topvioliste Liza Ferschtman genieten die samen met de cellist Ivan Karizna een bijzonder programma voor u gaat spelen. Sopraan Sarah van Mol treedt samen met het Euterpe Baroque Consort onder leiding van Bart Rodeyns voor u op in de St. Pauluskerk in Antwerpen. Voor het slotconcert treden exclusief voor u de van radio en tv zeer bekende The String Soloists o.l.v. Lisa Jacobs in De Vereeniging in Nijmegen op.
  U verblijft aan boord het luxe 5-sterrenschip Amadeus Silver III. Tevens verzorgen uw reisleiders interessante muziekbeschouwingen en inleidingen op de concerten die u aan de wal bezoekt. U kunt tijdens de reis aan verschillende excursies deelnemen om uw reis compleet te maken. We leggen graag de loopplank voor u uit!

  https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Nederland%20-%20Rotterdam/Foto+Rotterdam.jpg

  Rotterdam

  https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/Bestemmingen%20-%20Belgi%C3%AB%20-%20Antwerpen/Antwerpen%206.jpg

  Antwerpen

  https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/Bestemmingen%20-%20Belgi%C3%AB%20-%20Antwerpen/Antwerpen.jpg

  Antwerpen

  https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Nederland%20-%20Maastricht/Maastricht%206%2c%20Shutterstock.jpg

  Maastricht

 • Muziekprogramma

  • Zaterdag 23 juli t/m donderdag 28 juli, Busch Trio aan boord – inbegrepen
  • Zondag 24 juli, Concert Euterpe Baroque Consort o.l.v. Bart Rodeyns – inbegrepen
  • Maandag 25 juli, Liza Ferschtman (viool) en Ivan Karizna (cello) – inbegrepen
  • Dinsdag 26 juli, Busch Trio – inbegrepen
  • Woensdag 27 juli, The String Soloists o.l.v. Lisa Jacobs – inbegrepen

  Foto Busch Trio: © Kaupo Kikkas
  Foto Liza Ferschtman: © Marco Borggreve

  Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

  Busch Trio © Kaupo Kikkas f_DSC06691
  Liza Fertschman aangepast

  Zaterdag 23 juli t/m donderdag 28 juli – Busch Trio aan boord

  Drie jonge musici studeren in Londen aan het Royal College. Ze raken bevriend, voetballen, discussiëren over muziek en maken samen muziek – binnen de kortste tijd bereiken ze internationaal topniveau en treden over de hele wereld op. Het klinkt als een sprookje, maar is het verhaal van Mathieu van Bellen (viool), Ori Epstein (cello) en Omri Epstein (piano). In 2012 richtten ze officieel het Busch Trio op. Sindsdien hebben ze vele prijzen gewonnen, waaronder in 2016 de belangrijkste muziekprijs van Nederland, de Kersjesprijs. Voor hun veel geprezen samenspel werken ze hard en brengen veel tijd met elkaar door. Ook hun overtuigende interpretaties en gevoelig spel is het resultaat van hard werken. Ze zijn ervan overtuigd dat je moet weten wat je doet tijdens het spelen en dat je des te vrijer bent in je spel hoe meer je weet.

  U kunt elke dag van hun passie voor muziek, hun kennis en hun prachtig spel genieten!

  © Kaupo Kikkas

  Busch Trio © Kaupo Kikkas f_DSC04975 1

  Zondag 24 juli – “Ospedale della Pieta”

  St. Pauluskerk in Antwerpen (16:30 uur)

  Uitvoerenden
  Concert Euterpe Baroque Consort o.l.v. Bart Rodeyns
  Sarah van Mol – sopraan

  Muziek
  Claudio Monteverdi: Jubilet
  Si dolce è’l tormento
  Laudate Dominum
  Alesandro Scarlatti: ‘Ombre opache’ Aria uit de Cantata: Correa nel seno amato
  Antonio Vivaldi: Sonate 6 in Bes (RV46) voor cello
  Che giova il sospirar, cantata per soprano, due violini, viola e basso (RV679)
  Antonio Caldara: Triosonate in e op 1 nr.5
  Antonio Vivaldi: Sonate 6 in A (RV758) voor viool
  Nulla in mundo pax sincera, mottetto per soprano, due violini, viola e basso (RV630)

  Euterpe Baroque Consort

  Maandag 25 juli – Liza Ferschtman en Ivan Karizna

  St. Janskerk in Maastricht (16:00 uur)

  Uitvoerenden
  Liza Ferschtman – viool
  Ivan Karizna – cello

  Muziek
  Reinhold Glière:          Duo’s voor viool en cello
  Fritz Kreisler:              Recitativo en Scherzo-Caprice op. 6
  Giovanni Sollima:       Lamentatio
  Zoltán Kodály:             Duo voor viool en cello op. 7

  Sinds Liza Ferschtman in 2006 de Nederlandse muziekprijs, de hoogste onderscheiding van het ministerie van OCW, heeft gewonnen, treedt ze regelmatig met de beste orkesten wereldwijd op. Te denken valt aan het Concertgebouworkest, de London Philharmonic of het Budapest Festival Orchestra, om maar enkele te noemen. Maar naast het spelen van de grote vioolconcerten, is Liza zeer toegewijd aan kamermuziek. Ze is een graag geziene gast bij festivals. Sinds 2007 is ze artistiek directeur van het Delft Chamber Music Festival. Als je Liza ziet en hoort spelen, valt meteen haar krachtig en gepassioneerd spel op dat door de afwisseling met prachtige lyrische passages rijk geschakeerd is. The New York Times beschrijft haar als ‘nothing short of revelatory’ en verwijst naar de ‘laserlike intensity, purity and refined beauty of her playing’. The Guardian prijst haar ‘vivacious musical personality’ en ‘lovely lyrical quality’.

  Maastricht shutterstock_1329007409

  Dinsdag 26 juli – concert Busch Trio

  in Thorn

  Inmiddels vaart het Busch Trio al enkele dagen met u mee en kon u van hun muziek en hun verhalen over muziek genieten. In Thorn geven ze een concert aan de wal. De musici zeggen over zichzelf dat ze ‘als in een klooster leven’. Ze brengen heel veel tijd met elkaar door om te kunnen repeteren en om goed op elkaar afgestemd te zijn. Zelfs op vakantie gaan ze samen. Een heel intense en toegewijde samenwerking die zonder oprechte verbondenheid en vriendschap op deze manier niet mogelijk zou zijn.

  © Kaupa Kikkas

  Busch Trio © Kaupa Kikkas

  Woensdag 27 juli – The String Soloists o.l.v. Lisa Jacobs

  Concertgebouw de Vereeniging Nijmegen, Kleine zaal (16 uur)

  Uitvoerenden
  The String Soloists o.l.v. Lisa Jacobs

  Muziek
  Joaquín Turina:                 La oración del torero op. 34
  Pjotr I. Tsjaikovski:           Souvenir de Florence op. 70
  Astor Piazzolla:                  Ave Maria
  Escualo

  Op de laatste avond treden exclusief voor u The String Soloists o.l.v. Lisa Jacobs op – een bijzondere afsluiting van uw 6-daagse cruise door Nederland. Dit ensemble is in Nederland zeer bekend onder andere door meerdere optredens bij Podium Witteman. Ze hebben een mooi en afwisselend programma voor u samengesteld. Nijmegen ligt prachtig aan de Waal en van ver ziet u al het Valkhof liggen dat uitziet op de Waal. Karel de Grote is hier zelfs geweest. De Waalkade is gezellig druk met al de terrassen langs het water. Nijmegen kent vele mooie locaties en op één ervan gaat u het sprankelend muzikaal slotconcert beluisteren.

  TheStringSoloists2

 • Programma en excursies

  Dag 1 – Welkom aan boord van de Amadeus Silver III

  In de loop van de middag leggen we de loopplank uit en kunt u inschepen aan de kade in Rotterdam. U wordt aan boord van het hotelschip de Amadeus Silver III hartelijk verwelkomd door de reisleiding en de crew van het schip. Om 16:00 uur gooit de kapitein de trossen los en zet koers naar vestigingsstadje Willemstad. Na de welkomstcocktail staat er een voortreffelijk diner voor u klaar in het restaurant. Uw reisleiding verzorgt een muziektoelichting op het concert met het Euterpe Baroque Consort en wordt u vandaag getrakteerd op het eerste concert van het Busch Trio!

  Rotterdam 1

  Dag 2 – Bezoek Antwerpen en een exclusief concert van het Euterpe Baroque Consort

  Vroeg in de ochtend vertrekt uw schip naar Antwerpen, waar u aan het begin van de middag aankomt. Tijdens de panoramische tocht door Zeeland, geniet u van een uitgebreid ontbijt in het restaurant en een interessant tweede optreden van het Busch Trio in de salon aan boord. Na de lunch maken de liefhebbers een stadswandeling door Antwerpen onder leiding van een deskundige gids. Aansluitend volgt het eerste concert van Euterpe Baroque Consort o.l.v. Bart Rodeyns in de St. Pauluskerk in Antwerpen. Terug aan boord geniet u van een voortreffelijk diner en zet uw hotelschip koers naar Maastricht, waar het de volgende dag zal aanmeren.

  Antwerpen 1

  Dag 3 – Ontdek de Limburgse stad Maastricht

  Uw hotelschip de Amadeus Silver III blijft vandaag in Maastricht aangemeerd, zodat u optimaal kunt genieten van de fraaie stad. Vanmorgen luistert u naar de muziektoelichting over het concert met Liza Ferschtman en Ivan Karizna. Tevens geniet u aansluitend van wederom een bijzonder optreden van het Busch Trio in de salon. ’s Middags kunt u deelnemen aan een interessante stadswandeling door Maastricht. Aan het eind van de middag woont u het concert met Liza Ferschtman en Ivan Karizna bij in de St. Janskerk in Maastricht.

  Maastricht shutterstock_702393475

  Dag 4 – Concert in Thorn

  Terwijl u van uw ontbijt geniet gooit de kapitein de trossen los en zet het hotelschip koers over de Maas naar Roermond. Uw reisleiding verzorgt de muziektoelichting over het optreden met het Busch Trio later vandaag in Thorn. Tevens verzorgt het Busch Trio een bijzonder optreden aan boord in de salon. Vanmiddag heeft u de mogelijkheid deel te nemen aan een excursie naar Thorn. Vanmiddag woont u het concert van het Busch Trio bij in de kerk in Thorn. Tijdens het diner vervolgt het hotelschip de route over de Maas en meert later op de avond in Venlo aan.

  Roermond,+de+Maas

  Dag 5 – Slotconcert in Nijmegen

  Terwijl we koers zetten van Venlo naar Nijmegen verzorgt uw reisleider de laatste muziektoelichting over het slotconcert in Nijmegen en geniet u van een concert van het Busch Trio aan boord. Vroeg in de middag meert uw hotelschip de Amadeus Silver III aan in Keizerstad Nijmegen. In Nijmegen verzorgen The String Soloists o.l.v. Lisa Jacobs het laatste concert van uw cruise. Bij terugkomst aan boord geniet u van de afscheidscocktail en een heerlijk diner in het restaurant van uw hotelschip.

  Nijmegen 3, shutterstock

  Dag 6 – Tot ziens in Rotterdam

  Terwijl u geniet van uw vorstelijke nachtrust vaart de Amadeus Silver III naar Rotterdam waar we tijdens het ontbijt aankomen. Dan is het helaas alweer tijd om afscheid te nemen van de bemanning, uw muziekvrienden, de musici en reisleiding en vindt de ontscheping plaats.

  Wijzigingen in vaarroute, vaarschema, excursieprogramma en/of muziekprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.

  Rotterdam

 • Riviercruiseschip Amadeus Silver III

  U bevindt zich op een van de allermooiste hotelschepen van Europa. In het luxe restaurant van hotelschip Amadeus Silver III worden u elke dag ontbijt, lunch en diner geserveerd: de verzorging is op basis van volpension. Vanuit de sfeervolle salon op het Mozartdek en de openlucht lounge, het ‘River Terrace’, kunt u heerlijk genieten van de prachtige panorama’s die aan u voorbij trekken. Het professionele team aan boord van riviercruiseschip Amadeus Silver III zorgt er dagelijks voor dat het u aan niets ontbreekt. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

  https://www.destintravel.nl/hubfs/2.%20Riviercruiseschepen%20-%20Amadeus%20Silver%20III/Amadeus%20Silver%20III.jpg

  Amadeus Silver III

  https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/2.%20Riviercruiseschepen%20-%20Amadeus%20Silver%20III/AMADEUS%20Silver%20III%20Restaurant.jpg

  Luxe restaurant

 • Reisinformatie

  Schip en Veiligheid

  Riviercruiseschip Amadeus Silver III, een van de allermooiste hotelschepen van Europa!
  De innovatieve en luxe inrichting van de royale cabines aan boord van riviercruiseschip Amadeus Silver III zorgen ervoor dat het u aan boord van dit hotelschip aan niets zal ontbreken. Ook in de sfeervolle salon en het Vienna Café is het vorstelijk genieten. In het luxe restaurant worden elke dag de maaltijden geserveerd: de verzorging is op basis van volpension. Ook zijn de volgende faciliteiten aanwezig op riviercruiseschip Amadeus Silver III:

  • Fitnessfaciliteiten
  • Massageruimte
  • Boutique
  • Kapsalon

  Individuele vrijheid
  Het programma van deze reis hebben wij met zorg samengesteld, maar alles mag en niets moet. Deze reis biedt u ook voldoende gelegenheid en vrije tijd om er individueel op uit te trekken. Iedere dag liggen wij immers in een andere stad aangemeerd.

  Welkom aan boord van het riviercruiseschip Amadeus Silver III
  U bevindt zich op een van de allermooiste hotelschepen van Europa. In het luxe restaurant van hotelschip Amadeus Silver III worden u elke dag ontbijt, lunch en diner geserveerd: de verzorging is op basis van volpension. Vanuit de sfeervolle salon op het Mozartdek en de openlucht lounge, het ‘River Terrace’, kunt u heerlijk genieten van de prachtige panorama’s die aan u voorbij trekken. Het riviercruiseschip Amadeus Silver III biedt plaats aan 168 personen.

  Cabines als hotelkamers aan boord van het riviercruiseschip Amadeus Silver III
  De royale en comfortabele cabines op het riviercruiseschip Amadeus Silver III zijn bijzonder stijlvol ingericht met alle gebruikelijke voorzieningen zoals:

  • TV met video-informatie
  • Radio
  • Telefoon
  • Individueel regelbare airconditioning en verwarming
  • Eigen badkamer met douche en toilet

  De cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Mozartdek en op het Straussdek bevinden zich de A- en B-cabines van 17 m² met een innovatieve horizontale panorama schuifpui, waarvan het bovenste gedeelte volledig geopend kan worden en welke op deze wijze tevens dient als Frans balkon. Op het Mozartdek liggen ook enkele suites van maar liefst 26 m², met een privé verandabalkon. De cabines op het Haydndek hebben een oppervlakte van 16 m² en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

  Liften aan boord van het riviercruiseschip Amadeus Silver III
  Er is op hotelschip Amadeus Silver III een echte hotellift aanwezig waarmee u het Mozart-, Strauss- en Haydndek kunt bereiken. Het Zonnedek is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap.

  • C-cabines (Economy) van 16 m² met kleinere vensters die niet geopend kunnen worden (Haydndek)
  • B-cabines (Economy) van 17 m² met horizontale panorama schuifpui en Frans balkon (Straussdek)
  • A-cabines van 17 m² met horizontale panorama schuifpui en Frans balkon (Mozartdek)
  • A-suites van maar liefst 26 m² met privé verandabalkon (Mozartdek)
  • Openlucht lounge: River Terrace
  • Echte hotellift aan boord
  • Gratis fietsen aan boord (bepertkt beschikbaar)
  • Gratis WiFi aan boord
  • Bouwjaar 2016

  * Het gebruik van rolstoelen en rollators aan boord van riviercruiseschip Amadeus Silver III is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. De bemanning parkeert deze voor u op het zonnedek. Zodra u de wal op gaat, staat uw rollator/rolstoel gereed op de kade.

   

  Dekkenplan Amadeus Silver III_Destin_2022

  Voordelen van een riviercruise

  Persoonlijke zorg
  De kapitein van de Amadeus Silver III draagt samen met zijn bemanning zorg voor een comfortabele cruise met persoonlijke aandacht. De house keeping zorgt twee keer per dag voor de hygiëne van uw hotelkamer. Ook zorgt de bemanning voor heerlijke maaltijden in het luxe restaurant. In de salon genieten de liefhebbers, onder het genot van een glaasje wijn of kopje koffie van de mooie panorama’s.

  Veel zien in weinig tijd
  Eén van de grote voordelen van uw riviercruise; het stelt u in staat om in 6 dagen tijd de mooiste plekjes van Nederland te ontdekken. Elke dag een nieuwe route, elke dag een ander programma. Een welvarende vakantie waarin we cultuur, natuur en ontspannen in één vakantie combineren! Vanuit uw prachtige kamer met veranda balkon geniet u elke dag van een ander panorama.

  Geen koffergesjouw
  Een van de grote voordelen van uw riviercruise met het hotelschip Amadeus Silver III is dat u slechts één keer uw koffer hoeft uit te pakken. Uw hotel vaart immers mee.

  Hannick, dus veel inclusief
  Tijdens een riviercruise bij Hannick is veel inclusief. U geniet van volpension verzorging aan boord. Ook de vier concerten op uitzonderlijke locaties in Nederland zijn bij de reissom inbegrepen.

  Excursies

  Bij reservering kunt u een keuze maken uit verschillende interessante excursies. Deze excursies boekt u los en betaalt u direct bij reservering van uw cruise. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Wanneer u vooraf geen gebruik maakt van de excursies, kunt u de excursies ook los aan boord boeken. U betaalt de prijzen zoals onderstaand per excursie vermeld. Wij kunnen u in dat geval niet garanderen dat er nog plaats is op alle excursies.

  * Inhoud excursies onder voorbehoud. Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist.

  Middagexcursie stadswandeling Historisch Antwerpen
  Antwerpen, de stad van Rubens en van Barok, is de grootste havenstad van België. In het midden van de 16e eeuw werd Antwerpen gezien als één van de belangrijkste steden van Europa. Kortom, Antwerpen is een bezoek meer dan waard! Antwerpen was al eens de culturele hoofdstad van Europa. Dat was niet voor niets, want Antwerpen bevat een groot aantal historische gebouwen, zoals het Steen, de gildehuizen aan de Grote Markt en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Ontdek het historische centrum tijdens een stadswandeling onder leiding van een deskundige gids.
  Excursieprijs: € 25,- p.p.
  Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids 
  Zwaarte excursie: 4

  Middagexcursie stadswandeling Maastricht
  Maastricht kan het beste te voet worden ontdekt. In het historische stadscentrum is het erfgoed van twintig eeuwen geschiedenis duidelijk te zien. Waar u ook gaat, u zult worden geïntrigeerd door de interessante stadsgezichten, eeuwenoude kerken en prachtige gevels. Onder leiding van een deskundige gids ontdekt u de mooiste plekjes van het oude stadscentrum en de overblijfselen van deze middeleeuwse stad.
  Excursieprijs: € 25,- p.p.
  Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids.
  Zwaarte excursie: 4

  Middagexcursie naar het witte stadje Thorn
  Een van de parels van Limburg is het witte stadje Thorn. Het stadje staat bekend om de markante witgeschilderde huizen, monumentale panden en de authentieke geplaveide straatjes. De Abdijkerk van Thorn torent hoog boven de witte huisjes uit. U wandelt met de gids langs het Begijnhof, de begijnen in Thorn waren oorspronkelijk in dienst bij de adellijke stiftdames van Thorn. In het begijnhofje liggen een aantal Pottehuuskes (voormalige bakkershuizen). Ook ziet u de Kapel onder de Linden. Dit gebouw heeft van buiten gezien iets ongewoons in vergelijking met andere bedehuizen. Gaat u mee op ontdekking naar Thorn?
  Excursieprijs: € 45,- p.p.
  Inclusief: vervoer per Comfort Class touringcar, rondleiding o.l.v. een deskundige lokale gids.
  Zwaarte excursie: 4

  Zwaarte excursies
  Graag informeren wij u zo volledig mogelijk over de excursies tijdens uw reis. Bij sommige excursies maakt u lange wandelingen of bewandelt u oneffen paden. De uitleg hieronder zal u een goede indruk geven van de zwaarte van de excursies. Natuurlijk kunt u altijd even overleggen met Hannick Reizen  of uw cruiseleader of een bepaalde excursie ook geschikt is voor u. De zwaarte van de excursies vindt u per dag terug onder de beschrijving van de excursie in dit dag-tot-dag programma.

  1) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Er zullen ook enkele stops worden gemaakt. De keuze is aan u of u dan de touringcar verlaat, bijvoorbeeld om foto’s te nemen. U bewandelt alleen korte en effen paden.
  2) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Tevens maakt u een korte wandeling. U dient voor deze excursie soms enkele treden op en af te kunnen lopen.
  3) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Tevens maakt u een lange wandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Enkele trappen lopen is geen probleem voor u.
  4) Deze excursie is een (stads)wandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Trappen zijn geen probleem voor u.
  5) Deze excursie bevat een lange (stads)wandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Oneffen paden en trappen zijn geen probleem voor u.
  De toegekende zwaarte is slechts een indicatie en blijft derhalve persoonsgebonden.

  Klimaatneutraal op reis

  Bij Hannick Reizen kunt u uw CO2 voetafdruk compenseren. Voor elke € 10,- plant ZOA 4 bomen voor u!
  Op deze reis kunt u uw CO2 voetafdruk compenseren door 4 bomen p.p. te doneren of een deel ervan. Uw donatie wordt zeer op prijs gesteld.
  Klik hier voor meer informatie.

  Taxiservice

  Taxiservice vanaf uw huisadres
  Onbezorgd op reis? Boek dan een privé taxi vanaf uw huisadres tot het vertrekpunt van de reis. Geen gesleep met koffers: een ontspannen begin van uw reis! De kosten zijn afhankelijk van de route. Onze reisspecialisten informeren u graag!

  Taxiservice

 • Prijsinformatie

  6-daagse Muzikale Zomercruise door de Zuidelijke Nederlanden
  Vanaf 1.598,- p.p.

  De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een 2-pers. C-cabine Economy (16 m²), gelegen op het Haydndek.

  Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
  Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
  Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

  Vertrekdatum 23 juli 2022
  Prijs (per persoon)vanaf 1.598,-